Herinrichting buitenruimte kantoorgebouw Handelsweg 6 – Zeist

Passend bij de nieuwe fa├žade van het kantoorgebouw aan de Handelsweg 6 te Zeist heeft Buro Kokmeuleman een stijlvol entreegebied met een sterk eigen karakter ontworpen. Door de combinatie van duidelijke, eenvoudige lijnen met daarin opvallende inrichtingselementen alsmede door de aanwezigheid van zitplekken en de optimalisering van de parkeerfaciliteiten is het juiste evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek gevonden.

Ontkoppeling: Door de hemelwaterafvoer af te koppelen van het riool en het regenwater natuurlijk te laten inzijgen in de bodem, komt dit ontwerp tegemoet aan een van de duurzaamheidsambities van de gemeente Zeist. Buro Kokmeuleman heeft de subsidiemogelijkheden hiertoe voor haar opdrachtgever in kaart gebracht.

    Categorie

    duurzaamheid,zakelijk landschap

    Opdrachtgever

    Delta Lloyd Vastgoed

    Jaar

    2012