Schoolplein Prinses Beatrixschool - Bodegraven

In 2015 heeft de Prinses Beatrixschool een onderkomen gevonden in het nieuwe schoolgebouw gelegen aan het Dronenplein. Buro Kokmeuleman is gevraagd een passend ontwerp voor het schoolplein alsmede een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Optimaal gebruik makend van de beperkte buitenruimte hebben we een tweetal schoolpleinen (onder- en bovenbouw) bedacht waar het spel van de kinderen voorop staat. Door de huisstijl als uitgangspunt te nemen zijn door passende kleurcombinaties niet alleen de twee schoolpleinen met elkaar verbonden maar is ook een verbinding van buiten met binnen gemaakt. Het uniforme gebruik van het ontwerpelement Moduul wordt de eenheid nog eens benadrukt.

    Categorie

    ontwerpelement,school,beeldmerk,moduul.info

    Opdrachtgever

    Prinses Beatrixschool

    Jaar

    2016